Liszkay illegalitásban

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője épp nem elérhető a bíróság számára, és be van sértődve, hogy körözik. Mi több: egyenesen a kommunista diktatúra csalhatatlan jelét látja ebben. A Magyar Nemzet peres ügyeit ismerők persze már tudják, hogy nem megy minden flottul: Vásárhely Mária rendszeresen kerül hasonló helyzetbe, mint most, vagy ha véletlenül sikerül bíróság elé rángatni valakit, akkor basznak befizetni a bírságot. Inkasszózzon a pernyertes, ha annyira kell neki a lóvé.

Persze fasza dolog politikai hovatartozásunk mögé bújni; pláne, ha politikai hovatartozásunk szerves része pénzügyi támogatóink ellenfeleinek etikátlan, sokszor törvénytelen cseszegetése. Ilyenkor azért, biztos, ami biztos, jó nem átjelentkezni, ha elköltözünk — ilyenkor törvényes mód nincs a felkutatásunkra (a körzésen kívül), mi viszont a munkahelyünkről fahéj módon fröcsöghetünk.

Ha jók vagyunk, akkor hamarosan minden polgári kör kap egy levelet, hogy fizessen elő ránk. Aki pedig kétségbe meri vonni az objektivitásunkat, azt fejbe vágjuk egy jó nehéz médiaegyensúllyal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.