A tehén rábaszott

Valakik kiraknak egy olvadozó kék tehenet seggel a Bazilika felé — a plébános úr másnap az országos médiában tiltakozhat, a klerikális seggfejek fröcsöghetnek kedvükre a jobboldali sajtóban. Vicces kis rohadékok megrongálják szobrot, aztán átviszik a Liberálisok Háza elé — a hányadék kis vandálok a nevüket persze nem vállalják "térrendező gesztusuk" mellé. A Magyar Nemzetnek azért persze nyilatkoznak. Ugyanezen orgánum, ha már úgyis a témánál vagyunk, letehénbaszózza az SZDSZ-t. És akkor beszéljen valaki uborkaszezonról.

Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a liberális pártnak animálszexet kínálgató Pilhál György vajon mit reagálna arra, ha a Karácsonykor provokatív célzattal kirakott fakereszteket egy térrendező gesztussal fűrészporrá aprítanám, és vérrel elkeverve egy vödörben helyezném el mondjuk a nyolcadik kerület frekventáltabb pontjain. Vagy egyszerűen csak megfordítanám valamennyit egy csillagfényes téli éjszakán.

Továbbra is rühellem, ha azt gondolja bárki is, hogy a "történelmi egyházak" érzékenységére jobban kell vigyázni, mint a Magyar Gépsonkakedvelők Egyesületének tagjainak lelki csipkéire. Kurvára nem kell. A plébános úr persze tiltakozzon csak nyugodtan, na de alapaxiómának kiáltani az ő kisebbségi érzelmeit — na, ezt nem. Sajnálom, Gyurikám, de kurvára nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.