Nem csak nácik, lopnak is

Azért van valami alapvető surmóság abban, hogy a Fidesz még lopni sem tud rendesen. Semjén Zsolt egy kicsit náci, hát istenem; a MAgyar Vizslát a Fidesz székházból faxolják el — sebaj. Na de hogy még az MSZP választási anyagait tartalmazó szerver feltörésére is a Fidesz gépeit használják, az olyan informatikai lúzerség, amely szerintem minden pártot automatikusan diszkvalifikál a XXI. századból.

Amennyiben a Fidesz esetleg azt gondolja, hogy a Fidesz Frakció honlapjára kitett kis tréfa vicces, hát ki kell, hogy ábrándítsam őket: kurvára nem vicces. Rohadtul azt várná az ember, hogy a földön fetrengjenek, bocsánatkérésért szűkölve — mert azért ez a kisstílű, pitiáner lopkodás akkor is brutális, ha történetesen máshonnan szerezték meg a belépési kódot. Ehelyett Áder János szerint az MSZP kifejezetten köszönettel tartozik a Fidesznek, legalább csináltak nekik egy kis reklámot. Ja, nyilván ezen törte a fejét a cuki kis Fidesz-hacker, tizenegy órán keresztül a számítógép előtt görnyedve: hogy a francba csinálhatnánk a maszopnak egy kis reklámot?

Nb. a párt szemlátomást azt gondolja, hogy az egész ország osztozik az ő informatikai suttyóságukban; most már játékpisztolyos támadástól kezdve a nyilvános honlapok logjainak lobogtatásáig minden van, csak hogy visszakúszhassanak valamiért az áldozat szerepébe.

Ja, a kérdéseses anyagokat a “hivatalból ellenzéki” Magyar Nemzet közölte először — akkor még azt hittem, csak egy bárgyú kamuzás az egész. Pedig Bencsik András óta sejthettük volna: a jobboldali újságírás bűncselekmények elkövetése nélkül nem is virágozhat igazán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.