Élet a fősodron túl

The New Sound of the Harder Generation
alternatív kultblog by Ninth

Oké, aláírom, a design egy hatásvadász, ízléstelen tákolmány, és rendben, tudom, vannak olyan postok, aminek sóderszerű, csikorgós simaságától én is ütemesen verem a fejem a billentyűzetbe — de basszus, ez akkor is más. Futólag van szerencsém ismerni a blog gazdáját. Ebben benne van minden, ami már akkor is szimpatikus volt benne: a masszív törekvés valami másra, valami egyedire. Messze van persze a csávó attól, hogy világmegváltó zseninek nevezzük, de a huszonegyedik század egy nagyon jellegzetes kis szilánkja egyszer nagyon beszorult a fejébe, és ennek köszönhetően képes időről időre nagyon egyedi produktumokat kilökni magából.

Rendszeres fogyasztásra csak egészen masszív fanatikusoknak ajánlott, de akik időről időre vágynak valami kis frissítő lazaságra, valami különlegesre és egyedire a web legkülöbözőbb és olykor igencsak eldugott sarkaiból összekapirgálva, hát annak érdemes ide néha-néha visszanéznie. Mert ennek az oldalnak tényleg az az ars poeticája, hogy itt olyasmihez lehessen hozzájutni, amihez máshol nem, vagy csak igen jelentős hígításban, vagy csak nagyon nehezen.

A végeredmény így voltaképpen nem más, mint egy szándékoltan kaotikus, cybernetikus kirakodóvásár érdekes fotókból, grafikákból, montázsokból, zeneajánlókból, apró kis technikai izékből, mindenféle gagyi vagy kevésbé, de azért voltaképpen még mindig gagyi futurológiai eszmefuttatásokból, street artokból, meg még százezernyi egyéb kis dolgokból. A rendezési elv tényleg a színtiszta véletlen, minimális esélyünk sincs kitalálni, hogy mit hoz magával a következő frissítés.

Olvassuk, ha szeretnénk újra meg újra megtapasztalni: van élet a mainstreamen kívül is.

2 Responses to Élet a fősodron túl

  1. Rudulf szerint:

    “Oké, aláírom, a design egy hatásvadász, ízléstelen tákolmány…”

    Oké, és ki kérdezett?

    “…és rendben, tudom, vannak olyan postok, aminek sóderszerű, csikorgós simaságától én is ütemesen verem a fejem a billentyűzetbe — de basszus, ez akkor is [dőltbetű]más[/dőltbetű].”

    Iszonyatosan tenyérbemászó stílusod van.

    “Futólag van szerencsém ismerni a blog gazdáját. Ebben benne van minden, ami már akkor is szimpatikus volt benne: a masszív törekvés valami másra, valami egyedire. Messze van persze a csávó attól, hogy világmegváltó zseninek nevezzük, de a huszonegyedik század egy nagyon jellegzetes kis szilánkja egyszer nagyon beszorult a fejébe, és ennek köszönhetően képes időről időre nagyon egyedi produktumokat kilökni magából.”

    Kár, hogy ugyanez rólad nem mondható el. 😉

    ja, és ki gondolta volna, hogy van élet a mainstreamen kívül is… 😯

  2. ninth szerint:

    nincs ezzel semmi baj, Trychydts rávilágított azokra a parákra amikre tényleg jobban oda kell figyelnem. a design tényleg gyerekcipőben jár még, ami abból ered, h nem vagyok designer : )

    amugy érzem én a pozitivumokat, köszönöm is az őszinte, lehetőségekhez mérten vállveregetős kritikát ;]

    mindig örülök, ha van aki észreveszi az értékes egyedi dolgokat :]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.