Csapda kandisznóknak

Fahéj. Fiatal, nyers, kicsit tapasztalatan és nagyon türelmetlen, de így is bejön. Játék-újságírás, sok kitartással és remek témaérzékkel megvalósítva. Valódi kérdések és válaszok még nincsenek, de az összegyűjtött anyag nagyon jó, igazi, gátlástalan beletapicskolás a mocskos valóságba.

Nyilván mindenki sejti, hogy a társkereső oldalakon elég nagy számban vannak jelen azok a kanok, akik azt gondolják, itt, ha máshogy nem, hát a nagy számok törvénye alapján sikerül elcsípni valami hamvas kis puncit, aki másra sem vágyik, mint hogy önző, hímsoviniszta, kulturálatlan faszok szexuális játékszere lehessen. Ennek az oldalnak a célja, hogy őket égesse ronggyá, és ilyen szempontból mindenképpen sikeres. A kitalált konstrukció eleve garantálja, hogy csak és kizárólag segghülye lúzerek eshessenek bele a csapdába; már önmagában az is sokatmondó, hogy mennyi ilyen van.

A szerző elég nagy mestere a húzás finom művészetének, néha meglepően hosszú és röhejes párbeszédeket tud kicsalni ezekből a balfaszokból. A blog logikai felépítése elég jó, az egyes történetszálakat gond nélkül lehet követni oda-vissza. Kár a szerző totális tipográfiai érzéketlenségéért, a lap designja elégg vasvillával tákolt benyomást tesz; de ez az egyetlen igazán komoly hiba, amit a szemére lehet vetni.

Kísérletnek elég érdekes, talán még jobb lehetne, ha egy kicsit mélyebbre rángatná bele a az erdőbe az ingyekszexre sóvárgó palimadarakat. Egy-két kamu randi még simán beleférne, annál nagyobbat lehetne röhögni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.