A XII. kerületi polgármester boldog élete

Mit ne mondjak, állatira szeretnék XII. kerületi polgármester lenni. A XII. kerületi polgármester legfőbb sajátossága ugyanis, hogy alapvetően más elvek vonatkoznak rá, mint az egyszerű földi halandókra.

Ha például belefáradt a hímsoviniszta öltözködési kódexek gyártásába, a XII. kerületi polgármester minden további nélkül felállíthat egy négy és fél méter szárnyfesztávolságú turulszobrot, abban a biztos tudatban, hogy az az igazság mellette áll, a fővárosi közgyűlésnek csak ezt kell lekövetnie. A XII. kerületi polgármester szobra így akár egy évig is állhat majd a kerületben, büszkén hirdetve ezzel a XII. kerületi polgármester pártjának győzelmét a magyar jogrend, és nem utolsósorban a kicsinyes, senkiházi ballib városvezetés fölött.

A XII. kerületi polgármester nyilván nem a saját zsebéből fogja állni a többmilkás bontási költségeket, már ha nem úgy dönt eleve, hogy XII. kerületi polgármesterek fölött maximum a Jóisten ítélkezhet, mindenféle undok magyar kis bíróságocskák semmi esetre sem.

Ha XII. kerületi polgármester polgármester leszek, üres óráimban majd hat méter magas Gyurcsány Ferenc szobrokat tervezetetek Mitnyan György nappalijába, aztán majd megnézem, hogyan pereskedik bontási határozatért. Sőt: ha elég jó lába lesz, a szobron miniszoknya lesz.

De nem sokkal térd felett érő.

One Response to A XII. kerületi polgármester boldog élete

  1. Szo szerint:

    Tenyleg elereszthetnel egy spellcheckert mielott postolsz, a felfokozott erzelmek miatt dadogsz neha 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.