Viva Lopper Dániel!

Történt egy s más a Fidesz kongresszusán, de az ember igazán egy dologra kapta fel a fejét: az ijfúsági tagozat elnöke Loppert Dániel lett.

Aki esetleg nem emlékezne arra, ki Loppert Dániel, annak könnyen felfrissíthetjük a memóriáját: a fiatalember egyetlen említésre méltó, országos médiáig eljutott cselekedete, hogy lehazaárulózta Medgyessy Pétert. A Fidesz akkor a szólásszabadság bajnokaként ünnepelte a fiatalembert, se lám, a bátor szókimondásnak meg is lett az eredménye.

A képet némileg módosítja, hogy a jobboldalon a szólásszabadságot csak a megszokott, felemás módon szeretik. Az MNO honlapján napok óta változatlanul az a vezető hír, hogy Antall Józsefet gyalázó vers jelent meg az amúgy közismerten ízléstelenül infantilis matula.hu-n. Igaz, Antall József kétségkívül halott már, Medgyessy Péter pedig él, de ez csak igen morbid erkölcsi elvek szerint ad felmentést az emberi méltóság megsérétése alól.

Sólyom László megválasztása ide vagy oda, ez a párt még mindig az a párt.

2 Responses to Viva Lopper Dániel!

  1. Anonymous szerint:

    és miután leírják, h mindenféle fiktív hírt közöl a matula, elhiszik, h a programajánlót télleg Andrassew Iván követte el, csak mert oda van írva??? vagy akkor már őt is jól bemártjuk, mert népszavás?? nevetségesek…

  2. pedro szerint:

    aki egyébként idióta módon rohant ki a matula ellen…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.