Bizonyíték

Wintermantel Zsolt egy fejléc, címzés és dátum nélküli levelet lobogtat sajtótájékoztatóján. Én speciel még soha nem hallottam Wintermantel Zsolt képviselő úrról, talán nem is véletlen, nagy a Fidesz frakciója, valakinek mindenhol el kell kezdenie. A levél – melyet Felkai Gábor leváltott közigazgatásihivatal-vezető írt vona – egyébként azt hivatott bizonyítani, hogy Demszky Gábor Európa-parlementi tisztsége összeférhetetlen főpolgármester pozíciójával, tehát nyilván politikai okokból vátltották le Felkait.

A magam részéről sokkal jobb szívvel fogadtam volna, ha Wintermantel Zsolt egy szeptember 30-i Népszabadságot lobogtat. Ez egyszersmind bizonyíthatta volna, hogy

  1. Wintermantel Zsolt olvas újságot.
  2. Wintermantel Zsolt Népszabadságot is olvas, nem ragad le a Fidesszel deklaráltan szövetséget kötött Magyar Nemzetnél, széles látókörű politikus tehát.
  3. Nem képzeli azt, hogy hülyék vagyunk, aki nem tudnak megkülönböztetni egy hivatalos levelet egy krumplinyomdán kinyomtatott frikálmánytól.

Ezzel szemben tudhatjuk, hogy

  1. Wintermantel Zsolt nem olvas újságot, Népszabadságot pedig különösen nem.
  2. Wintermantel Zsolt hülyének néz minket.
  3. Wintermantel Zsolt lemaradt annál a gyermekkori fázisnál, amit én sepciel már öt éves koromban abszolváltam: akkor képzeltem utoljára, hogy az édesapám Erikáján bepötyögött x-áradat dokumentum.
  4. Wintermantel Zsolt képtelen politikai üzeneteit felelősségteljes önállósággal megfogalmazni.

Ezek után Wintermantel Zsolt helyében nagyon remélném, hogy nem fut velem össze egy sötét vasárnapi reggelen egy szavazólapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.